Gezocht: fulltime leerkracht Vrije School Brabant – vervanging zwangerschapsverlof

Vrije School Brabant

Denk je dat kinderen een brede basis nodig hebben?

Voel je ook dat ieder kind uniek is?

Wil je dat ieder kind gezien wordt?

Vrije School Brabant zoekt per komend schooljaar ter aanvulling van het team een enthousiaste, gemotiveerde, talentvolle collega voor de omvang van: WTF 1,0

In de functie van klassenleerkracht voor één van de klassen van 1 tot en met 6 (groep 3 t/m 8)
v
oor de duur van een zwangerschapsverlof, met mogelijk uitzicht op een vast dienst dienstverband.

Vrije School Brabant biedt onderdak aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Naast dagopvang, peuteropvang en naschoolse opvang zijn er 3 heterogene kleuterklassen en de klassen 1 tot en met 6. Elke klas telt ongeveer 30 leerlingen. Binnen het klassikale onderwijs is op een handelingsgerichte wijze veel aandacht voor het individuele kind en ruimte voor differentiatie.

Vrije School Brabant biedt een prettige werkomgeving in een ruim opgezette basisschool met enthousiaste ouders en betrokken collega’s. Wij vragen van de sollicitanten affiniteit met de antroposofische achtergronden en de bereidheid om zich te willen verdiepen in het vrijeschool-onderwijs door het volgen van extra opleidingen.

Ervaring met het vrijschoolonderwijs strekt tot aanbeveling.

Je sollicitatie met cv kun je tot en met 17 mei 2018 sturen naar Ray Kusters, schoolleider, r.kusters@spildesterren.nl . Voor meer informatie kun je de heer Kusters mailen of bellen op 06 26938430. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Vrije School Brabant maakt deel uit van Stichting Pallas. Stichting Pallas verenigt 17 vrijescholen voor basisonderwijs in Midden en Zuid Nederland, zie ook www.stichtingpallas.nl